Hur torkar du tvätten?

Blöt tvätt måste ju torkas och det är inte alla kläder som tål torktumling. Då måste man ha en bra torkställning eller ett torkskåp. Efter att ha kollat runt lite på nätet inser man snabbt att det finns väldigt många olika varianter på torkställningar. Alla tvättstugor och badrum ser ju inte likadana ut och har inte samma planlösning. Så, vilken torkställning passar bäst för vilket rum?

Om du behöver torka tvätt i ett litet badrum eller i en trång tvättstuga skulle jag satsa på denna utdragbara torklina som enkelt kan monteras över ett badkar till exempel. När den inte används tar den ingen plats alls!

Torklina över badkar

Vill du kunna utnyttja ett hörn som annars bara är tomt? Varför inte placera en stående torkställning där, ett så kallat torktorn? När tvätten är torr är det enkelt att bara klappa ihop ställningen och stuva den under sängen eller i garderoben.

Stående torkställning torktorn

Om du inte har möjlighet att montera något på din badrumsvägg eller i taket så kan du utnyttja platsen i ditt badkar. Denna torkställning är speciellt anpassad för just badkar. Den har mjuka fötter som inte repar emaljen och en lagom smal storlek som gör att ställningen står stabilt även i ett badkar.

Torkställning för badkar

Om du bara vill torka strumpor eller babykläder så kanske detta praktiska v-ställ fungerar ypperligt i det trånga badrummet.

V-ställ torkställ över badkaret

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s