Lys upp i januari!

Nu är det tillbaka till vardagen som gäller för de flesta. Julen plockas bort och med det ryker ofta den mysiga belysningen inomhus. Personligen upplever jag det som lite trist och mörkt utan elljusstakar och stjärnor i fönstrena. Men det finns många tips och tricks på hur man smart kan integrera mysig och effektiv belysning i hemmet.

Belys det du vill framhäva! Installera spotar som är infällda i bokhyllorna. Med energisnåla LED-spotar blir det billigt och bra för miljön:

Inbyggda LED-spotar

Mjuka upp intrycket i köket med hjälp av infälld LED-belysning. Du kan välja LED-spotar i lite mer gammaldags stil som passar t.ex. i ett lantkök.

LED-spotar lantkök

Med denna smarta LED-remsa kan man belysa nästan vad man vill. Man klistrar fast den på ett plant underlag. Den kan kapas och sammanfogas med andra remsor för önskad längd. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Använd i ex. uterummet, kökslådor, under hyllkanter eller på platser där lyset kan vara på för jämnan.

LED-remsa - belysning

Det krävs inte mycket för att skapa ett mysigt och belyst hem! Nu är det bara dags att börja planera hur du vill ha det i ditt hem 🙂

3 reaktioner till “Lys upp i januari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s