Smarta lösningar i trädgården

Visst gillar vi alla smarta lösningar som gör livet – och framför allt semesterlivet – enklare! Denna sommar kanske vi inte behövt vattna speciellt mycket i trädgården, men vem vet – sommaren kanske har kommit för att stanna ett tag nu.  Det är jobbigt att behöva dra vattenslangen tvärs över hela trädgården för att nå alla rabatter. I vårt nya hus så fanns det ett smart system med kopplade vattenslangar och hela 3 utkast! Toppen när man ska vattna, tvätta fasad, fylla poolen osv. Eller varför inte koppla på vatten till ett utekök?

En trädgårdsslang med väggmonterad slangvinda är praktisk och enkel att använda. Den har automatisk återupprullning – det gillar jag.

Smart slangvinda

Installera timers till utebelysningen eller skymningsrelä som går på då det blir mörkt.

Slipp se den fula torkvindan och köp en ihopfällbar!

Ihopfällbar torkvinda

Smart torkvinda

En självgående gräsklippare för den late är en bra idé. Idag finns det många bra robotklippare på marknaden. Tänk på att du dock bör ha en relativt plan gräsmatta med få fristående sektioner.

Självgående gräsklippare

En annan sak på önskelistan är en trådlös grästrimmer. Skönt att slippa den envisa elsladden som alltid vill vara i vägen.

Sladdlös grästrimmer

Ha en skön och avkopplande sommar i trädgården!

2 reaktioner till “Smarta lösningar i trädgården

  1. Hej,
    Har du aldrig använd sådana där pallben från http://www.jolek.se? Jag var på granngården en dag i somras och såg att de hade ställt upp och planretat blommor i en EUR-pall som var uppställda av sådana pallben. Men jag har aldrig sett det hemma hos någon tidigare. Jag tycker det verkade ganska smart men har aldrig köpt några eftersom jag bor i lägenhet utan balkong 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s