Hur gör man en moodboard?

Om du tittat på t.ex. Bygglov eller något annat inredningsprogram på TV så har du säkert sett att de använt sig av en sk. moodboard eller ett stämningsplank för att förmedla en känsla. Det kan vara en anslagstavla där du sätter upp olika bilder eller saker som tillsammans skapar ett uttryck som du vill ha i rummet. Det behöver inte vara bilder på exakt de möbler eller tapeter du kommer att använda dig av, men du kan utgå från dem när du sedan väljer.

Jag försökte mig på att göra en moodboard inför flytten till vårt nyinköpta hus. Vad tycker ni? Förstår ni känslan jag vill skapa?

Moodboard inredning

En reaktion till “Hur gör man en moodboard?

  1. Hej!

    Älskar du – liksom oss – gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
    …för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
    Ha en kanondag! KRAM // Lina

    PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! 😉 …funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! 😉 http://liinanonstop.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s